Scouternas egen butik. Köp fritidsprylar på nätet

Fritidsprodukter är a och o när det kommer till att vara Scout. ”Alltid redo” kräver sin utrustning och nu finns det chans för dig som inte är medlem i Scouterna att ta del av deras bästa utbud. Här hittar man nästan allt som behövs för att leva ute i naturen under en längre tid. En del av pengarna går dessutom tillbaka till Scoutkåren och hjälper kommande generationer att göra sig redo för livet. Alla kläder som säljs och bärs av Scouterna är noga utvalda och man arbetar med Fairtrade. När man kan så väljer man kläder som är producerade i Sverige, som tär minst på miljön. Men när textiler eller andra produkter köps från leverantörer i t.ex. Indien så klimatkompenserar man genom att stödja andra projekt som går tillbaka till naturen eller befolkningen. Scouterna arbetar alltid med hållbar utveckling.

Länk http://www.scoutshop.se/

Köpa i butiken – Scoutdräkter

Givetvis finns det kompletta Scoutdräkter att köpa i butiken. Här kan du köpa den officiella dräkten som är framtagen för att passa ett aktivt scoutliv. Här kan du köpa skjortor, t-shirts, pikétröjor, halsdukar och sölja.

Köpa i butiken – Övriga kläder

Förutom de officiella Scoutdräkterna så går det att köpa kläder som är anpassade för ett liv ute i naturen. Det är kläder som fungerar lysande från topp till tå och till ett överkomligt pris dessutom. Jackor, tröjor, strumpor och andra accessoarer finns i butiken.

Köpa i butiken – Prylar

Köp prylar märkta med Scouternas varumärke och stöd organisationen. Här finns det allt från rena reklamprodukter till funktionsdugliga prylar som hjälper dig ute i ditt friluvsliv. Muggar, telefonskal, nyckelringar, ficklampor, dekaler osv.

Köpa i butiken – Friluvsliv

En av de viktigaste delarna i ett Scoutliv är att kunna klara sig ute i naturen och då behöver man bra överlevnadsutrustning. Under friluvsliv så hittar du byggmaterial, knivar, ryggsäckar, sovsäckar, eldstål, mattillbehör, ficklampor och större lysanordningar.

Perfekt för dig som vill ge dig ut med familjen på en trevlig vandring i skogen eller liknande. Nästan allt du behöver finns här och du bidrar även till en uppskattad ungdomsverksamhet.

Att köpa från butiken. Leveranstid osv

Det är en butik som säljer alla sina produkter via nätet. Du har kanske köpt av någon annan butik själv och vet säkert vad det handlar om. Men olika butiker har olika villkor och regler. Detta gäller för Scouternas internetbutik idag.

En frakt och expeditionsavgift på 75 kr utgår på beställningar som är på under 500 kr. Alla beställningar som är över 500 kr är fraktfria så det kan löna sig att beställa för lite mer om det ligger nära den fraktfria summan. Från beställning till leverans tar det ca: 2-5 vardagar. Detta är beroende på om din beställning skickas som brev eller paket. Mindre leveranser skickas med posten och större kommer med fraktbolaget Schenker.

Det går att betala sina beställningar med Visa, Mastercard och postförskott (50 kr tillkommer på beställningar med postförskott) samt fakturabetalning.

Besök Scoutbutik du också! Köp till dig själv eller ge bort det som en present till någon som är intresserad av scouting eller friluvsliv.